Facebook - Nyomj egy Tetszik gombot!

Gyorshírek - Twitteren

martonvasar.blog.hu

Város, járás, közélet, fejlesztéspolitika, vélemény. A martonvasar.blog.hu mobil változata okostelefonok böngészőjéből is elérhető! Írja, szerkeszti: Horváth Bálint, képviselő - kabinetvezető. Az oldalon megjelenő vélemények magánvélemények, nem tükröznek hivatalos álláspontot. Kapcsolat: kabinetvezeto@martonvasar.hu

Rovatok - Címkék - Kategóriák

Bejegyzések

CBA helyett Tesco Martonvásáron

2014.05.05. 13:09 horvathbalint

Kedves Martonvásáriak!

Mindenki tapasztalta, hogy a CBA áruház villám gyorsasággal bezárt és megkezdődött az átalakítása. Ahogyan az ott dolgozók, így önkormányzatunk is az utolsó pillanatban kapott tájékoztatást. Természetesen amíg az üzleti titoknak minősülő szerződést meg nem kötötték a felek, addig nem is tájékoztathattak senkit a témában. Az épület tulajdonosa változatlan, csak az üzletteret adja bérbe a multinacionális vállalatnak.

tesco.jpg

A CBA áruházban működő Nemzeti Dohánybolt a korábbi zöldséges helyére költözött, a zöldséges üzlet pedig május 7-én nyit újra az Árkád üzletházban, a korábbi húsbolt helyén. Parkolni tudnak a lebontott (Budai út 4.) ingatlanon. A közmű-egyenleg feltöltés lehetősége egyelőre szünetel - ezt is többen kérdezték - mely vagy a Trafikban vagy majd más üzletben lesz újra elérhető.

Sokaknak nem tetszett, mások pedig üdvözölték a nemzetközi üzletlánc megjelenését. Bízunk benne, hogy ez egy újabb lépcső a kisvárosunk fejlődésében, és további üzletláncok látnak fantáziát a településben és a környékben. Tárgyalások már folynak, amint valami eredményre jutunk, tájékoztatjuk Önöket.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kapocs666 2014.05.05. 18:11:47

Kedves Bálint! Mind ez jó lenne, ha nem az a hír járná, hogy Tesco expresz lesz, ami a tescok közül a leg drágább. Mi az igaz ebből a hírből?. Ha ez igaz az nem a legjobb megoldás lenne a Martonvásári vásárlók számára.

attila.gyurman 2014.05.05. 22:05:46

@kapocs666: Szerintem tesco-ból csak a hiper van és az express. Itt nyilván nem nagy hipermarket fog nyílni. De hogy a CBA-nál drágább lesz-e? Véleményem szerint nem. A CBA sem volt olcsó egy hiper-hez képest. Viszont itt van helyben. Ha a választék nő (lehetőleg magyar termékekből), és színvonalas lesz a vásárlótér, akkor remélhetőleg csak nyerünk az átalakítással.

kapocs666 2014.05.06. 10:27:06

Nem véleményt kértem hanem konkrét választ. Egyébként tájékoztatásul, csak annyit, hogy van Extra, Hiper, Szuper, Express, S-market tesco, lehet válogatni. És a leg drágább az express, az viszont nem ide kellene.

horvathbalint 2014.05.08. 14:02:55

Kedves Hozzászólók!
Egyeztettünk a megfelelő vezetőkkel a Tesconál, tavaly óta az alapvető élelmiszerek ára a hiperekben és az expresszekben megegyezik! Tehát az árucikkek nagy része olcsóbb lesz, mint volt a CBA-ban.
süti beállítások módosítása