Facebook - Nyomj egy Tetszik gombot!

Gyorshírek - Twitteren

martonvasar.blog.hu

Város, járás, közélet, fejlesztéspolitika, vélemény. A martonvasar.blog.hu mobil változata okostelefonok böngészőjéből is elérhető! Írja, szerkeszti: Horváth Bálint, képviselő - kabinetvezető. Az oldalon megjelenő vélemények magánvélemények, nem tükröznek hivatalos álláspontot. Kapcsolat: kabinetvezeto@martonvasar.hu

Rovatok - Címkék - Kategóriák

Bejegyzések

Kabinethírek - 2012.04.03.

2012.04.03. 16:32 horvathbalint

Az április 4-i kabinetülésen átbeszéltük a járási kormányablak/kormányhivatal elhelyezésének lehetséges helyszíneit. A KIM Vagyonkezelőjének és a megyei kormányhivatalnak a képviselői a múlt hét folyamán helyszíni felmérést tartottak a lehetséges helyiségek bejárásával. Szóba jöhet a városháza, valamint a "kis iskola" épülete.

A város által kibocsájtott kötvény kapcsán folytatódnak a tárgyalások az Erste Bank képviselőivel. A Képviselő-testületnek a rossz és a rosszabb megoldások közül kell kiválasztani a Martonvásár számára leginkább megfelelőt. Az elkövetkező hetekben ez lesz a legfontosabb feladat.

A héten aláírásra kerülhetnek a "vasút melletti" lakópark beruházójával az új szerződéses rendszer dokumentumai. Ebben vállalja 40 millió forint városfejlesztési hozzájárulás megfizetését, az orvosi rendelő bővítését, az Ady Endre utca kiszélesítését, valamint a lakóparkban a teljes belső infrastruktúra kiépítését. A befizetések és a vállalt feladatok a lakópark kiépülésével egy időben realizálódhatnak.

Idén elkészülhet a Szent László úton, a Jókai utcától az általános iskoláig tartó járdaszakasz a Segítő Szolgálat épületének oldalán, valamint a gyalogos átkelő a Jókai utcánál a lakópark irányába.

A pályázat által nem érintett útszakaszok felújítását megkezdjük. Idén a Kossuth tér, valamint a Széchenyi utca Kossuth tér és Bocskai utca közötti szakasza készülhet el mart-aszfaltos technológiával.

Szabó Tibor polgármester úr ismét dolgozik, szívből örülünk gyógyulásának, és reméljük munkáját olyan eredményesen folytatja, ahogy az februárban megszakadt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása