Facebook - Nyomj egy Tetszik gombot!

Gyorshírek - Twitteren

martonvasar.blog.hu

Város, járás, közélet, fejlesztéspolitika, vélemény. A martonvasar.blog.hu mobil változata okostelefonok böngészőjéből is elérhető! Írja, szerkeszti: Horváth Bálint, képviselő - kabinetvezető. Az oldalon megjelenő vélemények magánvélemények, nem tükröznek hivatalos álláspontot. Kapcsolat: kabinetvezeto@martonvasar.hu

Rovatok - Címkék - Kategóriák

Bejegyzések

Martonvásár jövője múlik április 6-án? Mikor nyer Martonvásár?

2014.04.03. 13:26 horvathbalint

A megosztásokat, lájkokat köszönöm!

MARTONVÁSÁR JÖVŐJE, AZ ORSZÁG JÖVŐJE

A képlet egyszerű. A 2010 előtti időszakban Martonvásárt mindenki leírta, sokszor még mi magunk is. Rossz döntések, teljes eladósítás, minimális fejlesztés, (a martonvásáriak véleményét nem tükröző elnyert, de be nem fejezett pályázat, növekvő önrésszel) ercsi központ, stb. A település nem kapott kormányzati támogatást, az országgyűlési képviselők nem segítették az ügyeket.

Aztán jött 2010, és a martonvásáriak is jól döntöttek. Biztosan vannak kárvallottjai az elmúlt négy évnek, többeket ért valós vagy vélt sérelem, születtek sokaknak nem tetsző döntések. DE egy elvitathatatlan, az országot a lehetetlen helyzetből (Görögország után a mi bedőlésünket várta mindenki, erre emlékezzünk!) sikerült kirángatni. Csökkent az adósság, gondoljunk csak arra, hogy a martonvásári közösség (önkormányzat) adóssága meg is szűnt, és mindeközben komoly fejlesztések valósultak meg országszerte. A legújabb Londoni elemzések pedig már komolyabb gazdasági növekedést prognosztizálnak! (Cikk ide kattintva)

MIKOR NYER MARTONVÁSÁR?

Martonvásár egyértelműen akkor nyer, ha a megkezdett úton továbbmegy, és közösen a folytatást választjuk. Ennek egyetlen lehetősége, hogy olyan országgyűlési képviselőt, pártot és ezáltal kormányt választunk vasárnap, akik támogatják Martonvásárt és ezáltal a martonvásári embereket. Eddig ez csak az elmúlt 4 évben volt így, előtte sosem! 

Resize of DSC_0017.jpg

Út és járdaépítésre is kormányzati forrásból tudtunk forrásokat elkülöníteni.

MI TÖRTÉNHET, HA ROSSZUL DÖNTÜNK?

Vissza a múltba. Megálló fejlődés, nem lesz iskolabővítés, sportcsarnok, sportfejlesztés, egészségház bővítés, nem lesznek kapcsolatok, segítő szándék. Martonvásár visszasüllyed arra a szintre, hogy majd megint mi irigykedünk a szomszédos kisebb településekre. Pedig az elmúlt négy évben fordult a kocka, mostanában sokat hallottam a környéken élőktől: Bezzeg Martonvásár! Ezt veszíthetjük el, sőt sokkal többet: a közös jövőnket!

TEGYÜK FÉLRE AZ EGYÉNI ÉRDEKEKET, ÉS DÖNTSÜNK MARTONVÁSÁR EGÉSZ KÖZÖSSÉGÉNEK ÉRDEKÉBEN! EZ AZ EGYETLEN ÚT!

Resize of _DSC_2749.JPG

Az új óvodai szárnyak is a kormány 2012-es támogatásából valósultak meg! A sor hosszú, további cikkek a fejlesztésekről itt: www.martonvasar.blog.hu

Több martonvásáritól hallottam, hogy korábban nem támogatta a Fideszt, de a helyi eredmények miatt most biztosan megteszi. Volt, aki azt mondta, ő igazából Tessely Zoltánt támogatja, mert ő az egyetlen martonvásári jelölt, aki ráadásul nem folytatott negatív kampányt, nem mocskolódott, ellentétben több jelölttel és támogatóikkal. Volt, akitől azt hallottam azért választja őt, mert ezalatt a négy év alatt legalább 20-szor találkozott vele, pedig a havi rendszerességű fogadóóráján nem is járt.

Az indok mindegy, a közös cél a lényeg: Martonvásár!

HAJRÁ TESSELY ZOLTÁN! HAJRÁ FIDESZ-KDNP! HAJRÁ MARTONVÁSÁR!

1782028_804800652866664_2112603324_n.jpg

Többen kérdezték: én állok Zoltán mögött a plakátokon? Igen én vagyok, és nem csak a plakátokon: remélem nagyon sok józan gondolkodású martonvásári "mögötte áll"!

Horváth Bálint

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sisong 2014.04.03. 19:28:49

Szép dolog a propaganda, de azért nem baj, ha hagyjuk gondolkozni az embereket. Úgy tudom, hogy csak felnőtt állampolgárok szavazhatnak, tehát nem kell babusgatni őket.
Szeretném tudni, hogy pontosan mennyi is az államadósságunk, különös tekintettel a nemrég felvett orosz hitelre, ami fontosabb téma annál, sem mint, hogy pár honatya dönthessen róla. A népszavazás a minimum egy ilyen biztonságpolitikai kérdésben, mert ha üzemi baleset történik, akkor nem sok lakója marad kis Kárpát-medencénknek.
Másik ilyen kérdés az alkotmány. A nép alkotmányoz, és az alkotmányban lefektetett szabályok a választott honatyákra is érvényesek. Nélkülünk ne dönthessenek saját magukról. Legalább a demokrácia álcáját fenntartandó.
Ami viszont valóban a dolga lenne egy két harmados felhatalmazás mellett a kormánynak, hogy a magyar emberek érdekeit képviselje. Ha alkotmányozni tud, akkor hozzon egy törvényt vagy rendeletet a deviza hitelek semmisségéről. Most inkább nem mennék bele a focistadionok négyzetkilométerre eső számának növekedéséről egy diskurzusba. Bezzeg a Honvéd Kórházból kizavarnak, pedig két utcányira lakom. Úgy vélem a lehetőségeihez képest vajmi keveset tett le az asztalra ez a kabinet.
Hazugság az "egyetlen út" közvetítése. www.kaslerarpad.hu
süti beállítások módosítása