Facebook - Nyomj egy Tetszik gombot!

Gyorshírek - Twitteren

martonvasar.blog.hu

Város, járás, közélet, fejlesztéspolitika, vélemény. A martonvasar.blog.hu mobil változata okostelefonok böngészőjéből is elérhető! Írja, szerkeszti: Horváth Bálint, képviselő - kabinetvezető. Az oldalon megjelenő vélemények magánvélemények, nem tükröznek hivatalos álláspontot. Kapcsolat: kabinetvezeto@martonvasar.hu

Rovatok - Címkék - Kategóriák

Bejegyzések

Épül - szépül Martonvásár

2014.04.14. 09:47 horvathbalint

A főtéren folytatódtak a munkálatok. Újabb gyöngyszem a lokálpatriótáknak és az ötleteket kedvelőknek: a térszintben elhelyezett csobogók (itt 1 méter magas vízoszlop lesz, amely fölött átrohangálhatnak a gyerekek) különleges kialakítású, megjelenik rajta Martonvásár neve és új logója is!

Resize of DSC05126.JPG

Resize of DSC05125.JPG

Beültetésre került a "sziklakert" is:

Resize of DSC05123.JPG

A "híd", ahol a patak átfolyik a sétány alatt, szintén növényekkel lesz körbeültetve:

Resize of DSC05124.JPG

Készül a járda és a környezetrendezés a CBA áruháznál. Itt a teljes anyagköltséget az üzlet tulajdonosa fizeti, a Martongazda Kft-n keresztül a munkát vállalta önkormányzatunk. Csak biztatni tudom az üzletek tulajdonosait, a martonvásári lakosokat, jelentkezzenek, hogy hasonló konstrukcióban ők is finanszírozzák a járdaépítést!

Resize of DSC05121.JPG

Resize of DSC05122.JPG

A vasútállomás környezetének rendben tartását is a Martongazda Kft. végzi. Biztos vagyok benne, hogy az elmúlt évekkel ellentétben rendezett, szép környezetben közelíthetjük meg az állomást. Ennek első jeleként a körforgalmak beültetése megtörtént:

Resize of DSC05127.JPG

Resize of DSC05129.JPG

Resize of DSC05128.JPG

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása