Facebook - Nyomj egy Tetszik gombot!

Gyorshírek - Twitteren

martonvasar.blog.hu

Város, járás, közélet, fejlesztéspolitika, vélemény. A martonvasar.blog.hu mobil változata okostelefonok böngészőjéből is elérhető! Írja, szerkeszti: Horváth Bálint, képviselő - kabinetvezető. Az oldalon megjelenő vélemények magánvélemények, nem tükröznek hivatalos álláspontot. Kapcsolat: kabinetvezeto@martonvasar.hu

Rovatok - Címkék - Kategóriák

Bejegyzések

SEGÍTS, HOGY SEGÍTSENEK! MERT MARTONVÁSÁR A LEGFONTOSABB!

2014.04.05. 12:52 horvathbalint

Először is köszönetet szeretnék mondani Önöknek/ Nektek, hogy közel 4 évvel ezelőtt, ősszel szavazatokkal, és a ciklus során pedig bíztató szavakkal, e-mailekkel, facebook bejegyzésekkel támogatták/ támogattátok a munkánkat. Megtiszteltetés számomra, hogy képviselőként - kabinetvezetőként én gyűjthettem össze a jó ötleteket (melyhez nagyon sok martonvásári hozzájárult!), dolgozhattam ki a terveket és irányíthatom a kisváros képét meghatározó fejlesztéseket. Az elmúlt 4 év persze nem volt egyszerű, főként a rengeteg feladat következtében, de akadtak személyes megpróbáltatások is, a feleségem például kétszer veszítette el a munkáját, de kitartással mindig talpra lehet állni. Ezért nem értek egyet azokkal, akik a velük történt rossz dolgok miatt folyamatosan a politikusokat, a politikát hibáztatják, de a környezetükben történő jó dolgok kapcsán sosem jut eszükbe az, aki esetleg jó döntéssel, munkával közbenjárt, segített rajta, vagy a környezetén.

Sokan megkérdezik: mennyiben köszönhető a Fidesz támogatta kormánynak, és leginkább Tessely Zoltán, martonvásári országgyűlési képviselőnknek a helyben elért sikerhez szükséges források megszerzése? Röviden: teljes egészében.

Kicsit hosszabban: a városfejlesztésre elnyert kormányzati pályázatok, kormányzati támogatás, uniós pályázatok esetén Bicske és Martonvásár párhuzamosan és arányaiban hasonló nagyságrendben jutott hozzá. Ebből is látszik, hogy Tessely Zoltán, aki Bicskén polgármester is, szülővárosának, Martonvásárnak is ugyanolyan erővel segített az elmúlt években. Korábban leírtam, hogy a kisváros fejlesztéséhez pénz, kreativitás és szakértő munka kell. Igen, de először az Önök, a Ti döntésetek szükséges hozzá. Higgyük el mindnyájan, hogy a helyben elért sikerek nem folytathatók, ha ezt a támogatást nem kapjuk meg a jövőben, ahogyan az elmúlt 4 évet megelőzően soha nem is kaptuk!

Ehhez holnap két X kell: Tessely Zoltán és Fidesz-KDNP! Hajrá Martonvásár!

 borítókép01 copy.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása