Facebook - Nyomj egy Tetszik gombot!

Gyorshírek - Twitteren

martonvasar.blog.hu

Város, járás, közélet, fejlesztéspolitika, vélemény. A martonvasar.blog.hu mobil változata okostelefonok böngészőjéből is elérhető! Írja, szerkeszti: Horváth Bálint, képviselő - kabinetvezető. Az oldalon megjelenő vélemények magánvélemények, nem tükröznek hivatalos álláspontot. Kapcsolat: kabinetvezeto@martonvasar.hu

Rovatok - Címkék - Kategóriák

Bejegyzések

Indul a sportpályát a városközponttal összekötő gyalogos sétány építése Martonvásáron!

2014.03.27. 14:23 horvathbalint

A MEGOSZTÁSOKAT ÉS LÁJKOKAT SZOKÁS SZERINT MEGINT NAGYON KÖSZÖNÖM!

Több évtizedes terv ez is. Végre megépülhet egy gyalogos és kerékpáros kavicsolt felületű sétány a település egyik legszebb részén. Most a sportpálya sarkáig vezet majd, de hosszú távon a terület mögött közvetlenül az Arany János utcáig menne. A következő szakaszt akár társadalmi munkában is megépíthetnénk...

Pages from Martonvásár sétány útterv-2.jpg

Innen indul a sportpálya sarkán:

Resize of DSC04997.JPG

Egy önkormányzati tulajdonú területen jut el a Szent László patakig:

Resize of DSC04998.JPG

A patak fölött egy cölöpalapozású 2 m széles vasbeton híd épül fa korláttal:

Resize of DSC05000.JPG

a "szigeten", melyet a patak és a Malom csatorna határol, egy kis pihenő rész is lenne, két asztallal, négy paddal (visszafelé nézve a Sportpálya felé így fest a terület):

Resize of DSC05001.JPG

A Malom csatornát a fák között keresztezi majd:

Resize of DSC05002.JPG

Ezt követően a Malom csatorna partján halad, majd a Malom utcai önkormányzati területen éri el a Kodály utca végét. Ezen a területen lehetne kialakítani játszóteret (ide kellene átköltöztetni a sportpályait, a terület fejlesztése esetén), illetve kerti kiülőt fiataloknak, esetleg egy-két felnőtt fitnesz eszközt, ugrálódombot bmx-es fiataloknak. Itt is el tudok képzelni egy kis társadalmi munkát, talán a fiatalok bevonásával.

Resize of DSC05004.JPG

Ez pedig a sétány vége, a Kodály és a Malom utca sarka:

Resize of DSC05005.JPG

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása