Facebook - Nyomj egy Tetszik gombot!

Gyorshírek - Twitteren

martonvasar.blog.hu

Város, járás, közélet, fejlesztéspolitika, vélemény. A martonvasar.blog.hu mobil változata okostelefonok böngészőjéből is elérhető! Írja, szerkeszti: Horváth Bálint, képviselő - kabinetvezető. Az oldalon megjelenő vélemények magánvélemények, nem tükröznek hivatalos álláspontot. Kapcsolat: kabinetvezeto@martonvasar.hu

Rovatok - Címkék - Kategóriák

Bejegyzések

Öröm volt az örömöt látni.

2012.12.08. 18:33 horvathbalint

resize_of_igp2490_1280x1280_1354987315.jpg_512x512

December 6-án és 7-én Dolinka Éva védőnővel és Sutka Judittal közel 40 nehezebb sorsú családhoz jutottunk el, és a Mikulás ajándékát átadva igyekeztünk örömöt szerezni a gyermekeknek. 

Köszönet az ötletgazdáknak és az adományozóknak! Nekem hatalmas, örök élmény volt.

A gyerekek gyönyörűen, csillogó szemekkel énekeltek, fényt csaltak a szívünkbe. Miután az egyik háznál elköszöntünk, az egyik kisfiú odaszólt az idősebb nővérének: "Mondtam, hogy létezik!"

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása