Facebook - Nyomj egy Tetszik gombot!

Gyorshírek - Twitteren

martonvasar.blog.hu

Város, járás, közélet, fejlesztéspolitika, vélemény. A martonvasar.blog.hu mobil változata okostelefonok böngészőjéből is elérhető! Írja, szerkeszti: Horváth Bálint, képviselő - kabinetvezető. Az oldalon megjelenő vélemények magánvélemények, nem tükröznek hivatalos álláspontot. Kapcsolat: kabinetvezeto@martonvasar.hu

Rovatok - Címkék - Kategóriák

Bejegyzések

Óvodamúzeum és Könyvtár

2012.09.04. 17:44 horvathbalint

resize_of_mar_om_20120830_rajz_muzeum_1346773114.jpg_875x542

A korábbiakban említettem, hogy a Brunszvik-Beethoven Központ kialakítására pályázatot nyújtunk be. Ennek a turisztikai attrakciókat fejlesztő pályázatunknak része az Óvodamúzeum kialakítása is, melyet a műemlék óvodában, annak új szárnyában képzelünk el. A műemlékes elvárásoknak megfelelően - mely szerint a régitől az újat élesen meg kell különböztetnünk - egy modernebb, "hajó" formájú épülettömeget találtunk ki, amely azért homlokzatburkolatában (tégla) és léptékében igazodik a régi épülethez. A műemlékes főszárnyban kapna helyet a könyvtár és egy oktatóterem a kápolnával. Ennek a fejlesztésnek az előfeltétele, hogy az önkormányzat megvásárolja az épületet az egyházközségtől. Ebben a kérdésben is előreléptünk, mindenben megegyeztünk, már csak a püspökség jóváhagyására várunk.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása