Facebook - Nyomj egy Tetszik gombot!

Gyorshírek - Twitteren

martonvasar.blog.hu

Város, járás, közélet, fejlesztéspolitika, vélemény. A martonvasar.blog.hu mobil változata okostelefonok böngészőjéből is elérhető! Írja, szerkeszti: Horváth Bálint, képviselő - kabinetvezető. Az oldalon megjelenő vélemények magánvélemények, nem tükröznek hivatalos álláspontot. Kapcsolat: kabinetvezeto@martonvasar.hu

Rovatok - Címkék - Kategóriák

Bejegyzések

Útfelújítások Martonvásáron

2012.05.25. 09:50 horvathbalint

Kedves Martonvásáriak!

Egy jó és egy rossz hírt kell megosztanom Önökkel. A gyűjtőutak felújítására benyújtott pályázatunk sajnos tartaléklistára került, annak is a legvégére. Így nagy valószínűséggel uniós forráshoz nem juthatunk ebben a témában.

Örömteli azonban, hogy az önkormányzat erején felül megpróbál saját forrásból pár utcát felújítani. Most a Széchényi utca Bocskai utca és Kossuth tér közötti szakaszát, a Kossuth tér útját és a Béke utca tűzoltó szertár mellett, a 7-es úthoz kivezető szakaszát újítjuk meg. Az előzetesen egyeztetett mart-aszfaltos technológia helyett azonban meleg-aszfalt burkolat kerül kialakításra.

Köszönet a Széchényi utcai és Kossuth téri lakosoknak a 260 ezer forintos lakossági támogatás megfizetéséért. Ezen szakaszok felújítása nettó 8 millió forintba kerül. A lakossági hozzájárulásból a Kossuth téren vezetett kis járda megújítása történhet meg a kis hídig.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása