Facebook - Nyomj egy Tetszik gombot!

Gyorshírek - Twitteren

martonvasar.blog.hu

Város, járás, közélet, fejlesztéspolitika, vélemény. A martonvasar.blog.hu mobil változata okostelefonok böngészőjéből is elérhető! Írja, szerkeszti: Horváth Bálint, képviselő - kabinetvezető. Az oldalon megjelenő vélemények magánvélemények, nem tükröznek hivatalos álláspontot. Kapcsolat: kabinetvezeto@martonvasar.hu

Rovatok - Címkék - Kategóriák

Bejegyzések

Elnyert pályázat

2012.05.08. 16:05 horvathbalint

Örömmel tudatjuk minden kedves martonvásári, tordasi, gyúrói és ráckeresztúri polgárral, hogy a négy település közös pályázata a szennyvíztisztító korszerűsítésének, bővítésének és a hálózat bővítésének tervezésre, a tanulmányok, költség-haszon elemzés elkészítésére, a közbeszerzési anyagok összeállítására, a projekt-menedzsmentre illetve ezek nyilvánossági fejezetére támogatásban részesült.

Ez a 28 millió forintos KEOP forrás biztosítja a teljes fedezetet az előkészítésre, mely után év végén beadhatjuk a pályázatunkat a megvalósításra. A megvalósítás több százmillió forintos forrásigényét is javarészt (85%) KEOP pályázatból kívánjuk fedezni, a fennmaradó 15 %-ot kell az újonnan rácsatlakozóknak, illetve az önkormányzatoknak előteremteni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása