Facebook - Nyomj egy Tetszik gombot!

Gyorshírek - Twitteren

martonvasar.blog.hu

Város, járás, közélet, fejlesztéspolitika, vélemény. A martonvasar.blog.hu mobil változata okostelefonok böngészőjéből is elérhető! Írja, szerkeszti: Horváth Bálint, képviselő - kabinetvezető. Az oldalon megjelenő vélemények magánvélemények, nem tükröznek hivatalos álláspontot. Kapcsolat: kabinetvezeto@martonvasar.hu

Rovatok - Címkék - Kategóriák

Bejegyzések

LEADER Pályázatok

2012.04.06. 09:14 horvathbalint

A Térségi Rendezvényhelyszín kialakítására beadott pályázatunkat befogadták, elég magas pontszámmal áll a bírálat előtt. Ennek keretében a "Gépállomás-szeszgyár" területén megvalósulhat egy színpadtér-próbatér, mely a csarnok és az udvar felé is nyitható lenne.

A másik, Turisztikai Pont Martonvásár belvárosában című projektünket elutasították, de nem tartjuk megalapozottnak az első körös döntést, így fellebbezést nyújtunk be.

Amennyiben mindkét pályázat nyer, megvalósulhat a művelődési házunk I. üteme. II. ütemben következhet a nézőtér felújítása (gépállomás nagycsarnok).

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása