Facebook - Nyomj egy Tetszik gombot!

Gyorshírek - Twitteren

martonvasar.blog.hu

Város, járás, közélet, fejlesztéspolitika, vélemény. A martonvasar.blog.hu mobil változata okostelefonok böngészőjéből is elérhető! Írja, szerkeszti: Horváth Bálint, képviselő - kabinetvezető. Az oldalon megjelenő vélemények magánvélemények, nem tükröznek hivatalos álláspontot. Kapcsolat: kabinetvezeto@martonvasar.hu

Rovatok - Címkék - Kategóriák

Bejegyzések

Visszatekintő - Március

2012.04.04. 14:15 horvathbalint

2011. március

Március 15-én a város lakói számára is átadtuk a Városháza új épületét. Ünnepi beszédet mondott Dr. Bedő Zoltán, a MTA martonvásári kutatóintézetének igazgatója.

Megkezdtük a városfejlesztési stratégia alapelveinek lefektetését.

Átadásra került a tornaterem megújult sportpadlója.

Meghirdettük a jelzőrendszeres házi segítségnyújtás rendszeréhez való csatlakozás lehetőségét. Később kiderült a rendszer nem indítható be, mert a szükséges 100-150 jelentkező helyett egy tucatnyian jelentkeztek csupán.

Létrehoztuk a Martongazda Kft-t, és megkezdtük a városüzemeltetés átszervezését.

Szabó Tibor polgármester úr megkezdte a Polgármester Házhoz Megy akciót, mely azóta is sikeresen működik.

A Képviselő-testület döntött a csatornázott területen utólagos ingatlanrákötés érdekeltségi hozzájárulásának díjáról szóló önkormányzati rendelet elfogadásáról,

továbbá javaslatot fogadott el a kistérség lehatárolásának és székhelyének megváltoztatására. Ennek folyományaként lett Martonvásár a névadója és székhelye 2012. január 1-től a kistérségnek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása