Facebook - Nyomj egy Tetszik gombot!

Gyorshírek - Twitteren

martonvasar.blog.hu

Város, járás, közélet, fejlesztéspolitika, vélemény. A martonvasar.blog.hu mobil változata okostelefonok böngészőjéből is elérhető! Írja, szerkeszti: Horváth Bálint, képviselő - kabinetvezető. Az oldalon megjelenő vélemények magánvélemények, nem tükröznek hivatalos álláspontot. Kapcsolat: kabinetvezeto@martonvasar.hu

Rovatok - Címkék - Kategóriák

Bejegyzések

Visszatekintő - Február

2012.04.04. 14:14 horvathbalint

2011. február

A megújult Városháza pályázati átadására került sor február 18-án. Jelen volt dr. Rétvári Bence, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára, Tessely Zoltán országgyűlési képviselőnk, Temesvári Balázs, a KDRFÜ akkori igazgatója.

Elkészült a települést bemutató Befektetési Kalauz, mely azóta több hivatal, külképviselet munkatársához kerülve megalapozott egyes befektetőkkel lefolytatott tárgyalásokat. Több település ennek mintájára készítette el saját bemutatkozó anyagát.

A Képviselő-testület rendeleteket alkotott a Házasságkötéssel, a Díszpolgári cím és kitüntető díj adományozásával kapcsolatban.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása