Facebook - Nyomj egy Tetszik gombot!

Gyorshírek - Twitteren

martonvasar.blog.hu

Város, járás, közélet, fejlesztéspolitika, vélemény. A martonvasar.blog.hu mobil változata okostelefonok böngészőjéből is elérhető! Írja, szerkeszti: Horváth Bálint, képviselő - kabinetvezető. Az oldalon megjelenő vélemények magánvélemények, nem tükröznek hivatalos álláspontot. Kapcsolat: kabinetvezeto@martonvasar.hu

Rovatok - Címkék - Kategóriák

Bejegyzések

Készül az új Martonvásár.hu

2012.04.04. 18:09 horvathbalint

Ide kattintva elérhető a grafikai tesztverzió!

A tesztverzió nem valódi tartalmakkal került feltöltésre, csak a grafikai megjelenítés első próbájaként valósítottuk meg. Közben készül a nem nyilvános béta verzió, amelynél a háttér adatbázis programozása zajlik.

A grafikát Pletser Cecília készítette.

A Képviselő-testület 2012. február 27-én határozatot, szabályzatot fogadott el az önkormányzati médiaszolgáltatásról és tájékoztatásról,melyben rögzítésre kerültek a nyomtatott és az elektronikus médiumokra vonatkozó szabályok. (Forum Martini, Martonvásár.hu)

A Martonvásár.hu főszerkesztője Nagy Árpád lett, akinek interjúival már találkozhattak a martonvásáriak az újság hasábjain. A főszerkesztő érdemi munkáját csak az új oldal beindításával együtt kezdi meg.

Várjuk észrevételeiket, javaslataikat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása