Facebook - Nyomj egy Tetszik gombot!

Gyorshírek - Twitteren

martonvasar.blog.hu

Város, járás, közélet, fejlesztéspolitika, vélemény. A martonvasar.blog.hu mobil változata okostelefonok böngészőjéből is elérhető! Írja, szerkeszti: Horváth Bálint, képviselő - kabinetvezető. Az oldalon megjelenő vélemények magánvélemények, nem tükröznek hivatalos álláspontot. Kapcsolat: kabinetvezeto@martonvasar.hu

Rovatok - Címkék - Kategóriák

Bejegyzések

Dreher Jenő Városfejlesztési Koncepció

2012.04.04. 14:38 horvathbalint

Az önkormányzat megkezdte a településrendezési eszközök felülvizsgálatát.

Ezek közül a településfejlesztési koncepciót (Dreher Jenő Városfejlesztési Koncepció, továbbiakban DJVK) és a településszerkezeti tervet (TSZT) a Képviselő-testület határozat formájában fogadja el.

Ezt követően készül el a Helyi Építési Szabályzat (HÉSZ) és annak melléklete a Szabályozási terv (SZT), melyről rendeletet alkot a Képviselő-testület.

Az első két dokumentumot azért határozat formájában kell elfogadni, mert azokat a Képviselő-testület saját magára nézve fogadja el kötelezettségekkel, míg a rendeletben elfogadott HÉSZ minden martonvásári ingatlanra hatályos.

Terveink szerint - a már két bizottsági ülésen megvitatott anyag végleges verziója májusban kerül bizottság és testület elé elfogadásra. A DJVK munkaközi verzióját megosztjuk Önökkel, Veletek, hogy még mindenki hozzá tudja fűzni észrevételeit. (A munkaanyag több része befejezetlen, csupán gondolatindításokat, vázlatpontokat tartalmaz!)

DJVK_Dreher Jenő Városfejlesztési Koncepció_20120314.doc

DJVK_Dreher Jenő Városfejlesztési Koncepció_VII_FÜGGELÉKEK_20120314.doc

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása