Facebook - Nyomj egy Tetszik gombot!

Gyorshírek - Twitteren

martonvasar.blog.hu

Város, járás, közélet, fejlesztéspolitika, vélemény. A martonvasar.blog.hu mobil változata okostelefonok böngészőjéből is elérhető! Írja, szerkeszti: Horváth Bálint, képviselő - kabinetvezető. Az oldalon megjelenő vélemények magánvélemények, nem tükröznek hivatalos álláspontot. Kapcsolat: kabinetvezeto@martonvasar.hu

Rovatok - Címkék - Kategóriák

Bejegyzések

Pályázatokat nyújtott be az önkormányzat

2012.04.03. 17:16 horvathbalint

A Belügyminisztérium minden évben kiírja pályázatait három témában: társulásban működtetett oktatási intézmények kis léptékű fejlesztése, kapacitásának bővítése, iskolai és utánpótlás sportlétesítmények fejlesztése valamint közbiztonság fejlesztése.

Ebben az évben mind a három kiírásra pályáztunk. Az oktatási intézmények közül idén az iskolákat már kivették, így az óvoda bővítésére pályáztunk. A maximálisan elnyerhető összeg 30 millió forint, a támogatás intenzitása 80%. Amennyiben elnyerjük a pályázott összeget, két csoportszobával, öltözővel és mosdóval bővülhet óvodánk.

Pályáztunk továbbá a sportöltöző felújítására, valamint a térfigyelő kamerarendszer kiépítésére, 20, illetve 10 millió forintos értékhatárig.

A tavalyi év során ezen pályázat keretei között nyertünk el 13,44 millió forintot, melyből kicseréltük a Beethoven Általános Iskola központi épületének I. és II. emeleti nyílászáróit.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása